A D-vitamin és a kalcium

táplálkozási bevitelére vonatkozó új ajánlások sok amerikai és kanadai 70 éves korig több mint 600 nemzetközi egységet (IU) kell naponta az egészség fenntartására, és azok a 71 és idősebbek lehetnek Akár 800 ius, azt mondja, egy új jelentést az Orvostudományi Intézetről. A kalcium mennyisége szükséges tartományok, az életkor alapján, a 700 és 1300 mg naponta, a jelentés szerint, amely frissíti a táplálkozási referenciaértékek néven Diétás referenciaértékhez (DRI) ezeknek egymással tápanyagok.

A jelentés ajánlásai közel 1000 közzétett tanulmányt vesznek figyelembe. Az új bevételi értékek alapjául szolgáló nagy mennyiségű bizonyíték megerősíti a kalcium és a D-vitamin szerepét a csontváz növekedésének és karbantartásának előmozdításában, valamint a szegény csont-egészség elkerüléséhez szükséges összegek. A jelenlegi bizonyítékok valójában azt sugallja, hogy szükség van a fokozása D-vitamin szintje nemcsak az idősek, hanem a sportos populációkban. Tény, hogy a fiatal sportolók és táncosok nemrég azonosították a jelenlegi D-vitamin hiánya, annak ellenére, élnek egy napfényes országban, ami arra utal, hogy a szűrés és növeli a D-vitamin bevitel szükséges az egészségügyi problémák elkerüléséhez.

A bizottság a jelentést összeállító is értékelte száz tanulmány és jelentések és minden egyéb lehetséges egészségügyi hatásairól D-vitamin Míg ezek a tanulmányok rámutatnak, hogy lehetőséget arra utalnak, hogy lehetséges előnyei a D-vitamin-pótlás, az általuk hozott ellentmondó és vegyes eredményeket. szigorú vizsgálatok, hogy következetes eredményeket fontos elérte következtetéseket, a múltbeli tapasztalatok azt mutatják. Az E-vitamin például úgy vélték, hogy a szívbetegség elleni védelmet nyújtott, mielőtt még több tanulmány nem csökkentette.

A megfelelő D-vitamin szintek lényegesek a sportolókban (különösen a női sportolókban), mint szérum 25 (OH) d koncentrációja> vagy = 32, és előnyösen> vagy = 40 ng.ml (-1) csökkentheti az ilyen feltételek kockázatát A feszültségtörés, a teljes testgyulladás, a fertőző betegség és az izomfunkció.

A kiegészítés, a szabadtéri képzési idő (a legmagasabb napfény) elengedhetetlen, és befolyásolhatja a D-vitamin szintjét.

Valami mást gondolni, különösen a sportolók képzése és a versengő fedett és sportolók hagyva a „sötét” országokban.

Ossza meg ezt:
Linkedin
Twitter
Pinterest
Whatsapp
Email
Nyomtatás
Facebook
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Új év új blogdecember 30, 2017 “Blogroll”
Tejet kapott? November 13, 2011 “metabolizmus”
Nem lehet komoly! December 6, 2011 “sportolók”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *