Hogyan kell csinálni az epikus gyógyszer Sphere V UPS

gyógyszer sphere v
Rock nehéz abs … aki nem álmodott róluk? Mindannyian megértjük, hogy álmodsz róluk sokkal könnyebb, mint amilyennek tartja őket! Az erős mag azonban nem csak jól néz ki, hanem rendkívül előnyös az egészséged számára. Tehát, ha már a tervezés ugrik ki belőle azokat a gyakorlatokat abs – itt az ideje, hogy hinni újra.
Szerint J. Christopher Mendler, M. D., a sport gyógyszer szakértője: „Egy erős mag tartja a törzs egy sokkal egyenletes beállítását, amikor mozog, akár játszunk sport, vagy csak csinál házimunkát.” Az egyensúly megteremtése mellett az ABS működése segíthet a fájdalom megverte, fokozza a testtartást, az ellenőrző gyulladást, valamint fokozza az általános magas életminőségét.
Most, hogy visszatért az ABS vonat fedélzetén, itt az ideje, hogy hozzáadjunk néhány gyilkos alapvető gyakorlatokat az edzés tervére. Helyezze be a gyógyszert. Ők ugyanolyan kihívást jelentenek, mint amilyennek hangzik! Azonban ki nem szereti a kihívást?
Hogyan kell csinálni a gyógyszert?
Annak érdekében, hogy gyógyszert végezzen, akkor az alapok megértéséhez szükséges. Itt van pontosan, hogyan kell csinálni a gyakorlatot:
Szerezzen egy gyógyszert, és feküdjön le a hátadra
Tartsa a gyógyszert a fejed fölött, és a lábak kinyújtották
Mozgassa a törzsét, valamint a lábakat egyidejűleg, hogy megérintse a gömböt a lábadhoz
Lassan lefelé a padló felé
Ismételje meg a kívánt számok számát

Az orvostudomány által működtetett izmok v
Miközben a MED GPHERE V-t csinálja, többnyire a magot dolgozza fel, teljesen más izmokat fogsz bevonni. Ne döbbenjen, ha a ferde, a csípő flexorok, a vállak, a quadok, valamint a belső combok kezdenek fájdalmat érezni a gyilkos mag edzésétől.
A gyógyszer sphere v
Ha a ropogók véget értek, akkor egy darab torta az Ön számára, akkor az orvostudomány sphere v Ups a legjobb megoldás a nehézség a mag. A gyakorlat rendkívül hatékony, ha helyesen hajtja végre.
Medicine Sphere V előnyei
Hozzáadjuk a med gömb v akár az edzés rend lesz sokkal több előnnyel, mint erősítése a mag. A V UPS egyéb előnyei közé tartozik a láberősség, a mag állóképesség, valamint a hátsó erő.
Gyógyszer sphere v változatok
Az alábbiakban eltérő változatok vannak a V-ek, hogy kipróbálhatod, ha a gyógyszert használja, mégis nem inkább a kormánytulajdonban, vagy ha sokkal többet szeretne kihívni.

V Ups nélkül Medicine szférában – pontosan ugyanolyan módszerrel, mint a gyógyszer gömb v fel, kivéve akkor az árok súlyát, valamint csak ezt testsúly.
Változó láb V UPS – Ebben a változatban egyáltalán egy lábat emel.
A lábak lebegése: elkezdesz feküdni a hátadon, és emelje fel a lábadat körülbelül 6 hüvelykről a padlón. Emelje fel a lábakat 45 fokos, valamint a törzs, hogy megérintse a lábujjait. Engedje le a felső testét, valamint a lábakat a lebegő helyzetbe. Ez a verzió nehézséget okoz az egyensúlyt és az alapvető erejét.

Gyógyszer sphere v fel alternatívák
Érdekli, hogy néhány más alapvető gyakorlatot adjon az edzési tervbe? Itt van néhány MED GPHERE V UP alternatívák:
Toe megérinti
Fordított ropogók
Ablaktörlők
Üreges tartás
Olló rúgások

Becsomagolás
Med gömb v felemel egy kiváló core gyakorlat, ha a tipikus felülések, vagy deszka nem támadja meg bármilyen típusú tovább. A magod a csípőhajók, a vállak, a quadok, valamint a belső combok együtt fognak dolgozni. Az egyik kiváló dolog a MED GPHERE V UPS-ről, rengeteg változat, valamint alternatív gyakorlatok, ha most nem lehet meglehetősen képes őket tenni. Nos akkor mire vársz még? Adja meg az orvostudományi gömböt, és próbálja meg az alapvető edzést!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *