Hogyan Hang nehéz táska – 4 legjobb módja

pontosan hogyan kell Hang egy nehéz táska
Tartalom elrejtése
Hogyan Hang egy nehéz táska
Gyűjtsön szükséges információ Bag Súly – pontosan mennyit jelent a nehéz zsákot súlya?
Lógó hely – Hol szeretne lógni a nehéz zsákot?

Mennyibe kerül egy nagy táska súlya?
Hang nehéz zsákot mennyezeti JoistFinding a gerenda
Telepíti a szükséges hardver, hogy lefagy a táska

A Mount boxzsák mennyezetre
A Mount nehéz zsák fal
Szabadon álló nehéz táska állvány Előnyök
Hátrányok

Wrap-Up

Ha egyetért, több mint 60% -át az amerikaiak, akik úgy vélik, hogy házat edzőtermek végül felváltja a hagyományos tégla, valamint habarcs edzőtermek, akkor lehet, hogy a folyamat beefing a ház tornaterem. Nap, valamint a nap, úgy tűnik, mintha az új termékek is megjelent, hogy segítse az embereket bemutatni alkalmas ház edzőtermek. A helyhez kötött kerékpár, futópad, edzés tükrök, valamint több, vannak olyan sok lehetőség közül választhat!
Ha érdekel egy darab ház kondigépekkel szolgál majd a kiváló típusú határon képzés, akkor meg kell keresni a szerzés egy nehéz zsákot! Ők megfizethető, valamint a hatékony – mi több, esetleg szeretne?
De, mielőtt úgy dönt, hogy vesz egy nagy táskát, akkor meg kell értened, valamint Megérteni, hová megy, hogy azt! Mint a neve is sugallja, nehéz táskák (vagy boxzsákból) nehezek! Ezen felül, akkor a követelmény, hogy lógott érdekében hasznosítani. Tehát, ahogy te tekintve ez a kivételes darab edzés felszerelés, akkor a követelmény, hogy pontosan hogyan kell akasztani azt a biztosított helyet.
Ebben a cikkben, én leszek lefedő csak ezt! Nézzük meg a 4 legjobb módja, hogy pontosan hogyan kell akasztani nehéz zsákot, így kap egy fantasztikus edzés otthon!
Gyűjtsön szükséges információ

Mielőtt megérteni, hogy pontosan hogyan kell akasztani a nehéz zsákot, két darab info, hogy akkor a követelmény, hogy összegyűjtse, amelyek hatással lehetnek pontosan hogyan tegye táskájába, valamint azok …
Bag Súly – pontosan mennyit jelent a nehéz zsákot súlya?
Mielőtt fejest ugrik lóg a táska, az szükséges, hogy érti a súlya a táska. Ismerve ezt felállítja majd egy megértő, amit a lehetőségek, amikor arról döntenek, hogy pontosan hogyan kell akasztani egy nehéz táska.
A nehezebb a táska, a nagyobb tervezési akkor követelmény, hogy nem. Hasonlóképpen, a nehezebb a táska, a kevesebb lehetőség lehet, hogy lóg függően felajánlott helyet. Ez elvezet minket a második szükséges darab info akkor követelmény, hogy összegyűjtse …
Lógó hely – Hol szeretne lógni a nehéz zsákot?
Meghatározása, ahol meg lehet akasztani a nehéz zsákot az utolsó dolog, akkor a követelmény, hogy megértsék, mielőtt felvette pontosan hogyan fog lógni azt. Majd a követelmény, hogy válasszon egy területet, amely biztosítja rengeteg helyet, hogy kihasználja a boxzsák. És neked kell gondolni, hogy amikor ütni a zsákot, akkor swing, valamint uralkodik. Majd a követelmény, hogy válasszon egy területet bő terület 360 fok körül a táskát, hogy a mozgás, stb
Amint megvan a megfelelő helye, ahol a nehéz zsákot megy olyan jól, mint megérteni a súlyt, akkor kezdődik eldöntésében, melyik módszer a legjobb módszer, hogy tegye azt. De mielőtt ezt tesszük. Beszéljünk többet nehéz zsákokat, valamint a súlyát.
Mennyibe kerül egy nagy táska súlya?

Ha még nem választotta ki a nehéz zsákot szeretne lógni a házat tornaterem, figyelembe kell venni a tömeg kiválasztása előtt az egyik.
Míg a legtöbb nehéz táskák mintegy 70-100 font, van néhány igazán nehéz is, hogy elérheti a 200 fontot. A teljesen más véglet, akkor is felfedezni néhány hogy értékelje a mindössze 30 fontot. Tehát, mint látható, a tömeg fajta elég széles! Ha a piacon egy nehéz zsákot, azt javaslom, amelynek célja az átlagos. felfedezni az egyik kiváló véleménye, azonban ez nem értékeli le is sok.
Amikor eldönti, hogy pontosan mennyi súlyt a területet te lóg a nehéz zsákot tudja kezelni, nem lehet csak úgy gondol a zsák tömege önmagában, ezért ez alkalmas sovány egy kicsit könnyebb, ha lehetséges. Ha úgy gondolja róla, ha ütni egy nehéz zsákot, a tényleges erő, hogy mozog, vagy csökken a horgony lehet lényegesen nagyobb, mint a zsák tényleges súlyát. Ezért, ha a táska súlya 100 font, lehet követelmény kétszerese összeg tekintetében támogatást.
Ezen felül vannak még bizonyos esetekben, ha dolgozik, hol bejön egy módszert, hogy a zsák ugrik egy kicsit. Ezekben az időkben, van még erő a zsák emelő a levegőben, valamint akkor üti le, amivel egy kiváló ajánlatát nyomást a csomópontot.
Mindez mondani, akkor megvan, hogy egy szilárd rögzítési pont akasztani egy nehéz zsákot biztonságosan. Van rajta, hogy ellenálljon a nagy tömeg és erő, valamint csak nem tud bármilyen esélye.
Tehát most, hogy érted, ahol a zsák legjobb illeszkedést a házban, valamint hogy pontosan mekkora súlyt valóban szüksége, hogy ellenálljon, nézzük meg a 4 legjobb lehetőség, hogy pontosan how akasztani egy nehéz zsákot a házat tornaterem.
Hang nehéz zsák mennyezeti gerenda
Az első számú szabály, hogy lóg egy nehéz zsákot, hogy soha ne akassza fel gipszkarton egyedül. Ha megpróbálja, csak tegye fel egyenesen a mennyezet, akkor köteles egy hatalmas lyuk, valamint inkább a rendetlenség van a kezedben. Ehelyett a legelső választás az, hogy kihasználja a mennyezet áthidalás akasztani a táskát. A legtöbb gerendák képesnek kell lennie arra, hogy kezelni 4-szer a súlya a táska, attól függően, hogy a súlya a táska, természetesen.

Megtaláljuk a gerenda
A legtöbb ember felfedezi az áthidalás egy fémkeresôt, ami egy modult, amely megállapítja a támaszok a gipszkarton. A legtöbb mennyezeti gerendák 16 vagy 24 centi. Tehát, ha nem felfedezni egy áthidalás a fémkeresôt, kezdődik a szomszédos fal, valamint meghatározza ki.
Ügyeljen arra, hogy felfedezzék a központ az áthidalás, hiszen ha lóg a nehéz zsákot belőle, fogsz követelmény, hogy legyen olyan biztonságos, mint lehetséges! Ha ki van kapcsolva központ, akkor a veszélye, hogy a konzolok elszabadult a áthidalás.
Telepíti a szükséges hardver, hogy lefagy a táska
Miután felfedezték a központja az áthidalás, hogy akkor használja, fogsz kezdeni a telepítést. Mert ez a folyamat, akkor több mint valószínű, lesz követelmény a fúrót, füles, valamint egy csavarkulcsot.
Egy lyukat fúr a közepén a mennyezet áthidalás.
Twist a füles az előre kifúrt lyuk.
A kulcs segítségével továbbra is csavarja a füles, biztosítva, hogy a lehető legszorosabb, valamint a helyére.
Vegye ki a láncok csatlakozik a táskát, valamint a kapcsolat, hogy az „S” kampó.
Segítségével szükség esetén hivatkoznak az „S” kampó a füles.
Ellenőrizzük a telepítést, húzogatta a táskát, valamint ügyelve arra, hogy biztonságos.

A Mount boxzsák mennyezetre

Firstlaw fizikai Spider telepíteni 140 – nehéz boxzsák akasztó – a nehéz táskák 140 LBS – Made … 360 fokos SPHERICAL mozgás a legjobb zaj, valamint rezgéscsillapításához lehet kapni
Tervezett nehéz boxzsákból 140 LBS
Könnyen felszerelhető DRYWALL, vagy nyitott emeleti áthidalások – 12″ OR 16″ centrumonként
BEÉPÍTETT golyók egyenletes FORGÓ AT kulissza
100% Made in USA – Élettartam garancia – 100% -os elégedettségi garancia

CHECK legfrissebb ár-

Ha nem találja a mennyezet áthidalás vagy úgy érzi, nyugtalan ezt a technikát, akkor tényleg felfedezni mennyezeti tartók, amelyek az összes hardver lesz szüksége. Ezen felül, akkor egyenletesen oszlatja el a súlyt a nehéz zsákot, amivel kevésbé terheli meg a felső határt.

Ezzel a módszerrel, akkor a követelmény, hogy a mennyezet telepíteni (és az összes hardver is), egy ceruza, fúró, valamint kulccsal. Meg kell jönni csavarokkal, azonban kap facsavar, ha nem. ha megvan a kellékek, megfelelnek az alábbi utasításokat.
Használjon fémkeresôt találni mennyezeti áthidalások.
Sorakoznak a beépítést az áthidalás, valamint jelet, ahol a furatokat követelmény, hogy legyen.
Távolítsuk el a telepítését, valamint furatokat, ahol jelölve őket.
Helyezzük a telepítés vissza, valamint kapcsolódni a csavarokat.
Húzzuk teljesen kulccsal.
Vegye ki a láncok csatlakozik a táskát, valamint a kapcsolat, hogy az „S” kampó.
Segítségével szükség esetén hivatkoznak az „S” kampó a füles.
Ellenőrizzük a telepítést, húzogatta a táskát, valamint ügyelve arra, hogy biztonságos.

A Mount nehéz zsák fal
Ha nehezen helyüket a mennyezet áthidalás vagy a mennyezet áthidalás nem választás, még egy telepítési módszer akasztani egy nehéz zsákot a falon. Ismét, ez nem lehet akármilyen típusú fal, valamint azt a leghatározottabban nem lehet csak gipszkarton (emlékezzünk az első számú szabály azt korábban említettem?)
Eladás

Aoneky fal telepíteni nehéz táska akasztó – nehéz boxzsák Akasztó – boksz zsák szerelése BracketThis nehéz zsákot akasztó épül akasztani a legnehezebb nehéz táskák
A konzol feltartóztatja 1000 font, javasoljuk szerelt ezt betonfal
A vízszintes sáv, amely támogatja a zsák körülbelül 2,2 láb
Acél lemez bázist, rögzíti biztonságosan falra, ellenőrizze, nincs rezgés, vagy rázkódás
6 növekedési csavarok tartalmazza összeszereléséhez a termék

CHECK legfrissebb ár-

Amikor egy falra szerelhető, akkor telepíteni egy nehéz zsákot a falazott fal. Amikor az állami falazat, úgy értem egy téglafal, vagy akár beton. gyakrabban, mint nem, az a személy, aki lóg a nehéz zsákot a fal betette a pincében. Bár akkor is akasztani táska szegecsekkel falakban, csak úgy tűnik, jobban megfelel, hogy kihasználja a terület, ahol van nehezebb falakhoz, ha lehetséges.
Az ilyen típusú telepítés fogsz követelmény egy falra szerelhető, ceruza, fúró, csavarkulcs, valamint fát csavart vagy betontipliket. Lehet is szeretne egy fémkeresôt ha lesz akassza szegecsekkel.
Vagy felfedezze a falak (ha lóg szegecsekkel), illetve a megfelelő területet a falazott.
Helyezze a fal telepíteni a hely, akkor fedezték fel, valamint védjegy, ahol követelmény, hogy lyukakat fúrni.
A fúró, előállítani a lyukakat, ahol jelölve.
Erősítse fel a falra telepítés (követve a látva a facsavars vagy beton horgonyok).
Vegye ki a zsákhoz csatlakozó láncokat, valamint összekapcsolja őket az “S” horoghoz.
Segítséggel, ha szükséges, kapcsolja össze az “S” horogot a szemüveghez.
Ellenőrizze a telepítést, a zsákot a táskán, valamint biztosítja, hogy biztonságos legyen.

Freestanding nehéz táska állvány
A negyedik, valamint a végső választás, amikor pontosan meghatározza, hogyan lehet lógni egy nehéz táska, a legkisebb ellenállás útja. Adjuk meg, hogy a házad idősebb, és aggódsz egy lógó táska miatt. Vagy talán te bérlés a ház, valamint meg nem érzik magukat telepítése valamit az ilyen mértékű? Nos, mindig szabadon vásárolhatsz egy szabadtéri nehéz zsákot!

Századi nehéz táska állvány, szürke, tartós acélszerkezet, magában foglalja a súlycsapokat, valamint a szerelvényeket, akár … nagy teherbírású – erős alapot, hogy támogassa az erős edzéseket
Tubular Building – 3-in. Tubuláris acélszerkezet
Nehéz táska képesség – 100LB táskához tart
Sokoldalú hasznosítása – tökéletes a boxerek számára, valamint a harcművészek számára
Egyszerű beállítás – néhány összeszerelés szükséges

Ellenőrizze a legfrissebb árat

Mint minden más módja annak, hogy lógjon egy nehéz táskát, ez az előnye, mint a hátrányok is, szóval nézzük meg őket.
Profik
Könnyebb telepíteni

A szabadalmas nehéz táska állvány, akkor lehet, hogy nem kell összehelyezni, de a telepítés meglehetősen egyszerű. Amikor felakasztja a táskát, készen állsz!
Kevesebb stressz”

Hasonlóképpen nem kell a terhelések vagy súlyok aggódnia, mivel különösen a nehéz táska súlya, valamint a súlya viseli! Nem kell hangsúlyoznod, hogy helyesen telepítette-e, és ez egy jelentős pro!
Hátrányok
Drága

A szabadon álló nehéz táska állvány sokkal költségesebb lesz, mint egy szemöldök vásárlása, valamint más kellékek, hogy felakasztják. Ezzel a típusú lógó nehéz táska, ez a legnagyobb, a legtöbb anyagból, valamint a legdrágább.
Terjedelmes

Utolsó, valamint talán a legfontosabb, ezek a standok meglehetősen terjedelmesek lehetnek. Ha van egy alagsor vagy egy hatalmas bónusz szoba, akkor a terület szabadon használható nehéz táska állvány. De ha korlátozott az űrben, akkor ez valószínűleg nem lesz választás az Ön számára!
Becsomagolás
Fentebb tartozó négy lehetőség lóg nehéz zsákokat a házban edzőteremben. Hangsúlyos táskát közvetlenül egy mennyezeti gerenda felé tart, a mennyezethez egy szerelettel, telepítse a nehéz táskát a falra, valamint használjon egy szabadon álló nehéz táska állványt.
A fenti módszerek mindegyike saját előnyeikkel és hátrányokkal. Nem számít, hogy melyik választás választhat, hogy a további időt biztosítani a nehéz zsákot biztosított biztonságosan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *