Hogyan válhat egy jóga oktató 5 egyszerű lépésben

Winston Churchill azt mondta, hogy a legjobb … „Ha munkát találni szeretsz, akkor soha nem működik egy nap az életedben.” Ez annyira igaz. Sajnos, ez nem a valóság egy félelmetes számú minket. A különböző okok miatt az emberek rutinszerűen végén a munkahelyek, hogy ők nem szenvedélyesen, és ez szomorú. gondolni összes óra elveszett. gondoljon az elvesztegetett idő. Jóga oktató, de ez egyszerűen nem igaz.
Még jellemzőbb, mint nem, jóga oktató adja a szakma egy hely a szenvedély és a szeretet a gyakorlatban. Lényegét tekintve, a jóga egy élmény, a sok ember. Ez így sok mentális és fizikai előnyei, hogy sok ember nem tud segíteni, de beleszeretni után kipróbálni. Ez szó szerint megváltozott az emberek életében.
Tartalom elrejtése
Hogyan válhat egy jóga jóga InstructorPractice
Válasszon egy jóga oktató képzés
Get CPR és az elsősegély Certified
Get regisztrált
Get biztosítás

Jóga oktató fizetés
Jóga oktató JobsWork egy Studio
Hozza létre saját Studio
Hozzon létre egy online követek
Ajánlat Jóga Elvonulások
Adjon magánórákat

És ha belegondolunk, egy bizonyos időpontban, minden jógaoktató egyszerűen a személy, aki gyakorlott jóga. Függetlenül attól, hogy volt Tabata stílus, lassú áramlás, SUP jóga, vagy bármi a kettő között, akkor próbáltam ki, kifejlesztett egy szerelem, és tette életük szakma.
Ha a jóga pozitív megváltoztatta az életedet, és te szeretnének tanulni, sokkal többet egyre jógaoktató, akkor jöttem, hogy az ideális hely! Talán téged is érdekel válik egy oktató, hogy segítsen másoknak? Vagy talán azt szeretné, hogy egy oldalsó mozgás csinál valamit szeretsz? Vagy talán azt fontolgatja, hogy a teljes munkaidős karrier? Nem számít az oka, szeretnének többet, megvan minden, amit tudnod kell az induláshoz az utazás váljon jógaoktató!
Hogyan válhat egy jóga oktató

Ahhoz, hogy jógaoktató, van egy pár lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy ezt az álmot. Bár az alábbi lépéseket a legnagyobb karika akkor kell ugrik át, nem mindenre kiterjedő. hogy ezt egy áttekintést a legfontosabb dolog, amit meg kell tennie annak érdekében, hogy legyen egy oktató.
gyakorlat jóga
Mivel te ezen az oldalon, az érzésem, hogy már tornázni valamilyen mértékben. Ha gondolkodsz lépések megtétele válás jógaoktató, a legjobb kiindulópont az, hogy próbálja ki mindenféle különböző jóga. próbálja lassú áramlás, hot jóga, Tabata stílusú jóga, SUP jóga, és így tovább. részt különböző osztályok különböző oktatók. próbálja az online tanfolyamokat és személyesen. kialakuljon bennük a jóga szeretsz, mielőtt a következő lépésre kiválasztásának jógaoktató képzés.
Válasszon egy jóga oktató képzés
Miután sokat tanultam többet magadról, mint egy jógi, készen áll, hogy vegye a képzési programot. Ez nagyon fontos, hogy válasszon ki egy képzési program, amely be van jegyezve a Jóga Szövetség. Jóga Szövetség egy nonprofit egyesület, amely azon dolgozik, hogy győződjön meg arról, jóga tanfolyamok, amelyek a magas minőségű, biztonságos, és megbízható. Ez több mint 7000 regisztrált jógaiskolák az adatbázisban lehet választani, hogy jön mindenféle formában és méretben. Egyes programok is eltarthat 10 hét, míg mások vehet 16. Egyes iskolák az összes online míg néhány teljesen személyesen. Van sokféle, de nem számít, hogy mit válasszon, győződjön meg arról, hogy a listában a Jóga Szövetség.
Ha azt szeretnénk, hogy hiteles teljesen online, rengeteg listák internetes amelyek mélyebben bizonyos programok és mit kínálnak. Például Mind a Mester egy szép jelentős listát a top 10 online jóga programokat, a My Vinyasa gyakorlat, hogy a csúcson.
Ha azt szeretnénk, hogy minősített személy, Jóga Szövetség kínál kereső eszköz, ahol megadhatja a helyét élsz, és megtalálja a jóga tanúsító iskolák közelében. Onnan, találsz mindenféle lehetőség is. Egyes iskolákban hibrid lehetőségeket online modulokat. Egyes iskolákban részmunkaidős tanúsítás, ahol lehet menni éjszaka és / vagy hétvégén, míg mások sokkal inkább egy visszavonulás stílusú, ahol ütni az egészet ki egyszerre.
Vegyük a legtöbb időt ezzel a lépéssel, hogy hogyan lesz egy jógaoktató. Van néhány átvilágítás, találjon potenciális iskolák csatlakozni jóga oktató a területen, és megy át, amit a tapasztalatok voltak, és találja meg az iskola, hogy a legjobb az Ön számára. Ha megy, hogy egy befektetés, mint ez, ez fontos, hogy tájékoztassa magát, amennyire csak lehetséges, mielőtt egy ilyen nagy döntés!
Get CPR és az elsősegély Certified
Ez fontos az a személy, aki azt tervezi, hogy a munka a fitness világon, hogy megfelelően képzett vészhelyzet esetére. Miközben mindenki azt reméli, hogy soha nem kell használni ezeket a készségeket, ez rendkívül fontos, hogy készüljön fel a biztonság kedvéért. Továbbá, ez fontos megjegyezni, hogy a legtöbb tornatermek vagy stúdió igénylik ezt bármilyen edző vagy tanár, mielőtt tudják használni a tereket.
Get regisztrált
Mint azt fentebb már említettük, amikor kiválasztotta your képzési program, ez fontos, hogy válasszon, amelyik be van jegyezve a Jóga Szövetség, mert ha már befejezte a 200+ órás képzés, meg kell kérni, és regisztrálja, hogy legyenek hivatalosan minősítettek. Mivel ideális most, ez egy 50 $ jelentkezési díj, majd a 65 $ éves díj, hogy lépést tartson a regisztrációt. Ha szeretné, hogy frissítse a tagság, de lehet, hogy néhány további díjakat.
Get biztosítás
Ez lehet valami, amit még nem tekinthető sem, de mivel a jóga biztosítás elengedhetetlen, ha szeretnének tornázni szakmailag. Mint minden fitness osztály, vannak benne rejlő kockázatok sérülések és egyéb dolgokat, hogy ez döntő kell fedezni. Csakúgy, mint a minősítés megszerzésével a CPR és az elsősegély, egyre biztosítás az egyik olyan dolog, amit remélem, soha többé nem kell, de akkor feltétlenül akar.
Ezen felül, ez csak körülbelül $ 150 és $ 400 dollárt évente. Bár ez hangzik nagy, ez tényleg nem sok a nagy dolgok rendjében, ha következőkben olvashat, hogy mennyi pénzt lehet, hogy ezzel a szakma!
Ha már megvan a tapasztalat, a hitelesítés, a regisztráció és a biztosítás, akkor készen áll, hogy megtalálja a rést, és indítsa el a tanítás!
Jóga oktató fizetés

Most, hogy van egy jobb megértése, hogyan válik egy jógaoktató, menjünk át a szakma is. Először is, akkor vajon ha ez anyagilag megéri, hogy folytassa. Úgy értem, neked kell fizetni az osztályok, a regisztrációkat, és a biztosítás. Ez nagyon fontos tudni, hogy mennyi pénzt lehet tenni.
Akár hiszed, akár nem, a medián fizetés jóga oktató az Egyesült Államokban több mint $ 60.000 évente, egy órabér ideális alatt 30 $. Ez fontos megérteni, hogy ez a szám változhat alapján egy félelmetes számos tényező befolyásolja. Az Ön helye, a tapasztalat, hogy hol és mennyi munka is befolyásolhatja az összeget lehet keresni, mint egy jógaoktató.
Persze, ha folytatják a jóga minősítést sokkal több a részmunkaidős lehetőséget, akkor meg fogja tenni jóval kevesebb, mint ha azt tervezi, hogy ez egy teljes munkaidős törekvés.
Jóga oktató Jobs

A másik dolog, ami befolyásolja a fizetés a fajta munkát, amit folytatni, ha már a minősítést. belül is a birodalma „jógaoktató”, olyan sok lehetőség arra, hogyan lehet használni a képesítések és a készségfejlesztés. itt van néhány lehetőség, …
A munka egy Studio
A legkézenfekvőbb munkát, mint a jóga oktató, hogy a munka egy stúdióban vagy tornaterem a tanáruk. A fizetés valószínűleg sokkal stabilabb, mint az ügyfelek már jelenleg is tagjai, és könnyebb lesz, hogy az emberek be osztályokba.
Hozza létre saját Studio
Ha van egy ötletem egy új jóga rést, vagy egyszerűen csak szeretne lenni a saját főnöke, akkor mindig kezdeni a saját stúdióban. Ez kétségtelenül sokkal, sokkal több munkát az élen, mint egyszerűen dolgozik egy már meglévő stúdió, de ez is a kínálat sokkal hozam hosszú távon.
Hozzon létre egy online követek
Talán szeretné használni a tanúsítás, hogy segítsen másoknak a világ? Akkor is mindig rögzíteni saját osztályokat, hozzon létre egy jóga tanfolyam, vagy használja a közösségi média létrehozni egy online következőket. mert COVID, sokkal több és sokkal több ember dolgozik otthonról, ezért csak akkor van értelme, hogy kínál online jógaórák lenne egy fantasztikus módja annak, hogy némi jövedelmet, ha egyszer kap a következő.
Ajánlat Jóga Elvonulások
Ha él valahol kívánatos vagy szeretne egy kicsit sokkal több extravagáns, mint a jóga oktató, akkor is mindig fejleszteni, szervezésére, és jóga- visszavonul az ügyfelek számára.
Adjon magánórákat
Lehet, hogy szeretne építeni tapasztalata, vagy egyszerűen dolgozni az emberek sokkal több egy kis méretű alapon? Nos, akkor is mindig saját vagy kiscsoportos órák. Ez egy másik fantasztikus módja, hogy megszerezzék a bizalmat és még sokkal több tapasztalatot, mielőtt folytatja a saját gyakorlat, vagy megpróbál munkát egy edzőteremben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *