Side Plank összeroppant: A legnagyobb Ab Workout

Az oldalsó deszka összeroppant egy kihívást jelentő edzést, hogy hozzá kell adni az alapvető rutin. Ez segít Önnek hang a has, valamint fejleszteni izomtömeg meghatározása. Ebben a cikkben, mi megy át az előnyöket, az izmok ugyanúgy működtek, mint variációk az oldalsó deszka válság, valamint hogy pontosan hogyan kell megfelelően végrehajtani az oldalsó deszka felülések maximális eredményt!
Hogyan csinál egy Side Plank Crunch

Feküdj az ideális oldalon, pihen az alkar, a lábad egymásra.
Míg az alkar, emeld fel a csípőt. A tested legyen egyenes a fejét, hogy a lábujjak. Ez segít megőrizni egyensúlyát a gyakorlat.
Meghajlítani a bal térdét, hogy kielégíti a bal könyökét, miközben vonzó a mag.
Vissza a kiindulási beállítás, valamint a teljes 20 ismétléssel.

Mindeközben ezeket, győződjön meg róla, hogy az időt, valamint összpontosítva az izmok dolgoznak. Tartása nagy típusa, valamint időt vesz el fog arról maximális izomtömeg éget.
Jelek csinálja Rossz
– süllyedő csípő
– Mozgás az ismétlések is gyorsan. lassú lefelé, valamint a koncentrátum folytatásának a mag.
– A tested legyen egyenes vonalban teljesítése közben ezt a gyakorlatot. Ha hajlik is messze, mindkét irányba, itt az ideje, hogy megálló, valamint a visszaállítás.
Side Plank Crunch Előnyök és izmok dolgozott

Side deszka felülések munka segítése számos izmok, beleértve a magot, a ferde (szerelem kezeli), kar, hát, valamint a fenék.
Előnyei:
Erősíti a magban, valamint ferde együtt létrehozó oldalsó deszka erejét.
Works több izomtömeg csoportok, amikor (mag, kar, hát és fenék).
Javítja az egyensúlyt, ami jótékony hatással van a tevékenységek, mint séta fel a lépcsőn, vagy az ágyból.

Variációk
Megváltoztatásával pontosan hogyan beállítása a tested, vagy tartja valami, akkor lehet, hogy a testmozgás könnyebb vagy nehezebb. az alábbiakban néhány példát vagy mindegyik.
Könnyebb
Próbáld meg a lépést az alsó térd a földön. Ez megkönnyíti azok számára, akik még nem rendelkeznek az alapvető állóképesség, hogy tartsa a testét, miközben ennek a válság.

Harder
Ellenkező oldalon deszka csikorog a svájci gömb célozza majd a mag eltérő, valamint make kiegyensúlyozó sokkal nagyobb kihívást. próbálja tíz-tizenöt ismétlés oldalanként valamint pihenésre, ha szükséges, majd ismételje meg a második oldalon a felülések.
Egy sokkal intenzívebb változata, ezt a deszkát, miközben egyensúlyban a kezét. Ez lesz az Ön oldalán deszka kevésbé stabil bázis, valamint, hogy az oldalsó összeroppant egy kicsit nehezebb.
Próbálja tartja a súlyzó az ingyenes kezét, miközben ennek a válság! Akkor is tesz egy zenekar körül mindkét lábát, hogy extra ellenállást, amikor emeli a térdét. Ezek feltétlenül, hogy a gyakorlat egy kicsit nehezebb ..

Milyen gyakran kell tennem Side Plank Crunches?
Tedd oldalon deszka csikorog, mint sok-sok alkalommal hetente, mint akkor a legjobb eredmény. próbálja ki a gyors munkamenet végén minden edzésen – még ha ez nem alapvető edzést. próbáld 20 ismétlés mindkét oldalon 3-4 készletek. Ha ez is sok a jelenlegi állóképesség szintjét, csökkentik le egy kicsit.
Becsomagolás
Side deszka felülések egy fantasztikus core edzés, amely különösen célozhatja ferde izmok. Ők szintén edzés a hát, a váll, a kar, valamint a fenék. Egyes jelek, hogy csinálsz nekik rosszul közé hagyta a csípő süllyedni, mozgó, valamint minél gyorsabban ismétlések, valamint a szervezet nem marad egy egyenes vonal.
Egyes változatok akkor próbálja tartalmazza a gyakorlat végzése közben az egyik térd a földön. Ez megkönnyíti, ha kevés az alapvető erőt. Ahhoz, hogy a deszka sokkal nagyobb kihívást, próbálkozzon a gyakorlat a stabilitási gömb, vagy akik olyan súlyzó egy kézben. Akkor is tesz egy zenekar körül a lábát, hogy növeljék az ellenállást.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *