Új papír az ifjúság felé vezető időszakban az atlétika

Végül úgy döntöttünk, hogy megkapjuk ezt a dokumentumot, valamint megjelentünk a Science Journal, valamint a sportolásban. Ez része volt egy nagyobb kutatási tanulmánynak, amelyet Olaszországban végzett kollégáival végzett, az olasz atléták történelmi adatait, valamint a különböző atlétikai események előrehaladásait, hogy megkülönböztessük a sikeres, valamint a nem sikeres felnőtt előadók közötti különbséget az ilyen hosszirányú fejlődés elemzésével eredmények.

A munka első részét tavaly publikálták a Plosone-en. Ebben a legutóbbi munkánk középpontjában gyorsul valamint dob események elemzésére férfi, valamint a női progresszió sokkal több, mint 5000 sportoló közölt az olasz hivatalos eredmények tárol kínálnak FIDAL.

A vitaanyag címe:”Elite nemzeti sportolók eléri a magasságuk teljesítménye később, mint a nem-elit alatt gyorsul, valamint hányt események”

Összességében 5929 sportoló (Nő: N = 2977, 50,2%) szerepelt a vizsgálatban. A versenyre való belépéskor, valamint a személyes legfinomabb teljesítményt a hivatalos versenyrekordok határozzák meg. személyes legfinomabb előadások helyeztük százalékosztályok valamint felső szintű sportolók voltak gondolt azokat a legnagyobb 4% -a teljesítmény eloszlás.

Összességében ellenőrzése során a kort verseny, a felső szintű sportolók elért személyes legfinomabb később (azaz körülbelül 23-25 éves) az összes esemény, mint a többi a sportolók. Ráadásul a regressziós analízis azt mutatta, hogy a versenyeken később való belépés sokkal jobb előadásokhoz kapcsolódott a felnőttkorban. Emellett csak 17% -26% [90% CI] a felső szintű felnőtt sportolók közül csak 14-17 éves volt.

Ezek az eredmények, valamint a korábbiak más események is írja más kutatási tanulmány csoportok (mint ez a mi norvég kollégák) arra utalnak, hogy a korai siker sport nem egy erős előrejelzője felső szintű teljesítményt magas szinten. A nemek közötti különbségek nyilvánvalóak lehetnek a különböző események teljesítménymutatásában.

Az ilyen elemzések döntő fontosságú a ajánlás adatbázisok megvizsgálni fiatal sportolók progresszióját, valamint képes megakadályozni de-válogatott késő maturers.

2019 januárjában beszélek a technikáról. Korábban sokkal többet fogok összeállítani erről a blogról, mivel úgy gondolom, hogy döntő fontosságú, hogy az Aa sokkal szisztematikusabb pillantást vethessen az ifjúsági előadásokra a világon az atlétikában A vásárlást a minták meghatározására, valamint a sportolók előrehaladásainak megvizsgálása érdekében sokkal több lehetőséget kínál.

Ossza meg ezt:
Linkedin
Twitter
Pinterest
Whatsapp
Email
Nyomtatás
Facebook
Tumblr

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Legutóbbi Workapril 6, 2021in “Sport Science”
Idő Flesoctober 3, 2019in “Sport Science”
Új papír: Fizikai Előrejelzői csontváz PerformanceMay 13 2016In „sportolók”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *